womb-massage-wisdom-keeper-terapeut

Indigomoon Enemark womb-massage-wisdom-keeper-terapeut

I mine Womb Massage behandlinger samler jeg mine mange års erfaring med guide kvinder hjem til deres feminine center, og undervisning i den kvindelige cyklus, fertilitets forståelse, yoga for kvinder, og kropsterapi med fokus på støtte kvinder igennem alle faser af deres cykliske liv. 

Womb Massage kombinerer effektive teknikker fra min lange rejse ind i massage og bodywork specielt for kvindekroppen, bla. Arvigo® Techniques of Maya Abdominal Therapy, som jeg er den første behandler til at bringe til Danmark. Kernen i mit arbejde er en dyb forståelse og kendskab til de fysiske, følelsesmæssige, og spirituelle lag af den kvindelige cyklus.  

Jeg elsker at støtte kvinder til at arbejde med deres egen krop. Mit hjerte brænder for at give kvinder den viden og visdom tilbage i deres egne hænder, som gør de kan rumme, støtte, og åbne sig selv. Jeg ønsker for kvinder at de forstår deres krop og cyklus i dybde, så de kan tage informerede valg, og bruge deres kvindekrop som en resource for feminint lederskab i deres liv. 

Udover at støtte din fordøjelse og gynækolgiske balance guider Womb Massage dig i dybere kontakt med din krop, dit feminine center, og din Indre Kvinde

 

Siden 2011 har jeg støttet kvinder hjem til en dybere kontakt med deres cykliske kroppe, feminine center, og Indre Kvinde, min engelske hjemmeside IndigomoonEnemark.com er mit internationale online hjem for mine mentor programmer Awaken Your Inner Woman”  og “Live As The Woman You Came Here To Be” hvor jeg arbejder med kvinder fra hele verdenen.


Mit arbejde med kvinder
gror fra min indre verden og mit liv