Indigomoon Enemark womb-massage-wisdom-keeper-terapeut

Jeg hedder Indigomoon Enemark, og igennem de sidste 14 år har jeg hjulpet hundredevis af kvinder med at opnå en smertefri menstruation, naturlig prævention, blive gravide, og vække en dyb kontakt underlivets kraft. Jeg har hjulpet kvinder igennem alle slags fertilitetsudfordringer, aborter, graviditeter, efterfødselsheling, og at stå stærkt i overgangsalderen. Jeg er drevet af en dyb passion for kvinde visdom og den nærende kraft der bor i vores cyklus, seksualitet, og kvindelandskab. Jeg er Cyklus vejleder, Yoni damp ekspert, og Womb Massage Terapeut i min klinik på Østerbro i København. Og er desuden mama til min dejlige søn Kamaiio Coaiia, som kom til verden i en kraftfuld (og lang) frifødsel, som du kan læse om her. 

“Min Womb Massage samt Yoni Steam hos Indigomoon, er det mest feminine, omsorgsfulde og healende jeg nogensinde har oplevet. Alt smelter sammen og bliver til dyb fred når Indigomoon holder det nærværende rum. Kroppen slapper af og giver efter til dybe lag.” 

-Tara

Min baggrund

Jeg er den første behandler i Danmark der er uddannet i Arvigo Terapi, Mayan Abdominal Massage, og den traditionelle form for Womb Massage. Primært i Tul’ix  traditionen med rødder i Don Elijio Santi, givet videre af Rosita Arvigo. Samt forskellige traditionelle jordemoder traditioner i Asien, hvor jeg tidligere har boet. 

Jeg har tidligere studeret og praktiseret Thai Massage med fokus på kvinder og gravide, Osteo-Thai (som blander Osteopati og Thai Massage), Kranio Sakral, samt Organ Massage. Mens jeg boede i Thailand var jeg heldig at have adgang til nogle af de bedste lærere i verden, som på hver deres måde har guidet mig i min tilgang til kropsterapi. Tidligt i mit arbejde og uddannelse begyndte jeg at sætte spørgsmålstegn ved hvor lidt der blev snakket om kvindekroppen og især underlivet. Selv i min uddannelse i organ massage fra tre forskellige lærere, blev underlivet kun nævnt som en side kommentar. Jeg har fra starten af haft fokus på kvinder og graviditet, og jeg erfarede igennem mine klienter at der var mange teknikker og tilgange, som påvirkede kvinder anderledes. Med rødder i mit eget dybe arbejde med min cyklus, seksualitet, og underliv satte jeg mig for at sammensætte en kropsterapi der havde underlivet i fokus, heraf “Womb Massage”. Herefter opdagede jeg mange af de traditionelle massage teknikker, som netop havde livmoderen i fokus. 

Jeg har udover kropsterapi haft en stor interesse i nervesystemet, især Peter Levines arbejde med Somatic Experiencing og Stephen Porges, Poly-Vagal Teori informerer meget af mit arbejde. Jeg har specialiseret mig i kvindekroppen og alle de cykliske overgange fra cyklus, aborter, fertilitet gynækoligiske ubalancer, graviditet, efterfødsel, og overgangsalderen med fokus på både de fysiologiske, følelsemæssige, og energetiske lag af livet i en kvindekrop.   

“Ubeskrivelig hjertevarm og empatisk på den mest kompetente og nærværende måde jeg hidtil har oplevet. Kan kun anbefale Indigomoon som en del af rejsen i dit feminine center, på alle leder og kanter – følte mig tage om af ekspert hænder på den mest kærlige måde under Womb Massagen” 

-Silvia

Links til podcasts

Indigomoons historie: Jeg blev mor længe før jeg havde min søn i armene – Du kan stole på dig selv – Podcast hos Sophia & Panchama. En samtale om min rejse ind i moderskabet, kontakten til sjælebørn, at kunne orienterer sig i sine overgange og holde rum for sig selv. Og hvordan arbejdet med vores cyklus kan modne os til at kunne møde fødslens potentiale. 

Bliv forelsket i din kvindelige kraft – en samtale om menstruations cyklus og dens glemte visdom hos Sophia Puck. Lær om de fire faser i din menstruations cyklus og hvordan du aflæser dine cyklus symptomer, samt bruger potentialet i hver fase. Vi kommer også ind på Womb Massage og hvordan det hjælper dig af med cyklus symptomer.