Womb Massage hos Indigomoon

 
womb-massage-yoni-steam-massage

Womb Massagen har fokus på maven og den nederste del af ryggen.

womb-massage-yoni-steam-health

Vi dykker ned i de mange lag der skal arbejde samme for skabe cyklisk vitalitet.

womb-massage-yoni-steam-mooncycle

Du lærer at støtte din kvindekrop og leve i kontakt med din cyklus og underliv.

womb-massage-yoni-steam-spiral

Du kommer hjem med mere viden, flow, og frihed i din krop.

womb-massage-yoni-steam-seated

Du bliver mødt i din helhed, og alle dele af dig er velkomne hos mig.

Første Womb Massage & Konsultation

 Din første Womb Massage & Konsultation bliver en kombination af en dybdegående snak og Womb massage, hvor du afsluttende også lærer en nem selv-massage. Fokus vil være på mave massagen, hvor jeg arbejder på hele dit mave landskab. Det er også muligt at nyde en Yoni Steam privat, som en del af din behandling.

Opfølgende Womb Massage & Konsultation

Dine efterfølgende Womb Massage & Konsultation ligner din først behandling, men inkluderer udover mave massagen også fokus på den nederste del af ryggen, korsbenet og halebenet, samt tjekker positionen på dit bækken. Det er altsammen punkter der direkte påvirker din livmoder og hele dit underliv. 

womb-massage-yoni-steam-massage

Womb Massage behandling med bl.a. The Arvigo Techniques Of Maya Abdominal Therapy.

womb-massage-yoni-steam-mooncycle

Værktøjerne til at forstå din egen cyklus og de symptomer du oplever.

womb-massage-yoni-steam-herbs

Din egen afslappende og nærende Yoni Steam inden din Womb Massage.

womb-massage-yoni-steam-yoga

Væk din egen kvinde visdom og skab kontakt til dit feminine center & indre kvinde.

womb-massage-yoni-steam-spiral

Din egen selv-massage til at støtte din fordøjelse og underliv derhjemme.

womb-massage-yoni-steam-pregnancy

Opfølgende email med støtte til at skabe holdbare resultater.

Balance i Cyklus & Underliv

Womb Massage støtter en sund cyklus og nydelsesfuld menstruation ved at skabe optimal balance i underlivet. Vi  stimulerer livmoderens ligamenter for optimal livmoder position, nærer dine fordøjelsesorganer, frigører spændinger i maven, og  støtter hele dit indre fundament for hormonel balance. Og jeg giver dig den viden der er nødvendig for at skabe en livstil der støtter din cykliske, kvindekrop.

Hvis du har smertefulde menstruationer, PMS, uregelmæssige cyklusser, muskelknuder, PCOS, eller andre tilbagevende symptomer i din cyklus kan Womb Massage hjælpe dig. I Womb Massage er der fokus på din cyklus som helhed, både de fysiske, følelsesmæssige, og spirituelle lag af din cykliske kvindekrop. 

Kernen i Womb Massage er at støtte kroppen til at gøre det den gerne vil, nemlig at opretteholde vitalitet.  Womb Massage stimulerer livmoderens ligamenter og position, frigører diafragma for mere iltet blod til underlivet, et friere åndedræt, og et organsystem som kan opretteholde både næring og hormonbalance. Samt støtter dig ind i dybere kontakt og forståelse af hvad din cyklus fortæller dig igennem symptomer, så du kan leve i harmoni med din cykliske krop.

Womb Massage kan støtte dig hvis du har:

 • Smertefuld menstruation.
 • PMS 
 • Fertilitets udfordringer
 • Hormonelle ubalancer
 • Ønsker at lære naturlig, hormon-fri prævention / fertilitets forståelse. 
 • Uregelmæssig ægløsning.
 • Muskelknuder
 • Efter ufrivillig eller frivillig abort.
 • Arvæv på maven og underlivet.
 • Ønsker en dybere kontakt til din kropsvisdom. 

Fertilitet & Graviditets Forberedelse

Womb Massage bliver af også kaldt fertilitets massage, fordi Womb Massage kan støtte din fertilitet med manuel kropsterapi. Når livmoderen er i en optimal position støttes din krop til at regulere æggeløsning, øge det fertile udflåd, og bringe frisk blod til livmoderen som øger frugtbarhed og understøtter din hormonbalance naturligt og nænsomt.

Jeg ser månederne op til din graviditet, hvor du prøver at blive gravid som en del af din graviditet. Det er her du ligger fundamentet som din baby skal bo og vokse i, både fysisk, følelsesmæssigt og mentalt. Det tager 4-6 mdr. at modne et æg før det frigives under ægløsning, hvis du støtter din krop nu kan det skabe fundamentet for en sundere graviditet.

Du lærer at aflæse dine frugtbarhedstegn, som ikke kun fortæller hvornår du kan blive gravid, men også kan afslører hvor din fertilitet har brug for støtte. Med en dybere kontakt til dit mave landskab og feminine center skaber du også resourcer som vil støtte dig ind i rejsen det er at blive mor. 

Du kan bruge Womb Massage både som naturlig graviditets forberedelse og fertilitets støtte, og i forbindelse med fertilitetsbehandlinger som in vitro fertilisation (IVF) og intrauterin insemination IUI.

Under Graviditet & Fødselsmodnende

Din graviditets Womb Massage ligner meget en normal Womb Massage, men med ændringer der tager hensyn til hvor du er din graviditet. Du kan som udgangspunkt modtage Womb Massage i hele din graviditet, men der kan være forskel på hvornår jeg anbefaler at starte med Womb Massage alt efter din graviditets historie.  

Der arbejdes primært på din mave, diaphragma, nederste del af ryggen, korsben, og specifikke punkter som støtter de ligamenter der arbejder mest under en graviditet. Udover massagen får du lidt rebozo og du lærer en nem selv-massage du kan brug til at støtte din fordøjelse, vejrtrækning, og skabe dybere kontakt til din baby. 

Fødselsmodnende Womb Massage: Fra 36 uger og frem til din fødsel kan vi tilføje et par ekstra teknikker til din normale graviditets Womb Massage som hjælper med at gøre din krop fødselsklar.

Fokus i din graviditets Womb Massage er at støtte:

 • Nærer ligamenter som er maximalt udvidet i denne fase i livet, så de kan optimalt støtte og mindske presset.
 • Blid støtte til optimal blod og Lymfe cirkulation.
 • Livmoder i optimal position, som *kan være* en faktor i at invitere baby ind i god fødestilling i maven.
 • Blid massage til at skabe plads til din vejrtrækning og nærer ro i dit nervesystem. 
 • Din fordøjelse som kan være presset med en voksende livmoder,  så der er optimal næring til baby og mindre kvalme.
 • Afhjælpe stagnation og tunghed i bækkenet.

Efter Fødsel 

Helings processen i din efterfødsels periode danner fundamentet for dit helbred resten af livet. Med Womb Massage nærer vi dine ligamenter, skaber balance i bækkenet, støtter samlingen af dine organer og mavemuskler, og varmer dit fordøjelsessystem. Der er tid og fokus til at give plads til både din følelsesmæssige rejse ind i moderskabet, din fødselshistorie, samt nærer din nye krop. Alle kvinder burde få Womb Massage efter deres fødsel til at støtte samlingen af kroppen efter den store åbning som alle typer fødselsrejser er. 

Efter Vaginal Fødsel

Ved en ukompliceret vaginal fødsel kan du modtage Womb Massage når din efterfødselsblødning er aftaget. Kontakt mig hvis du er i tvivl om hvornår det er bedst for dig at modtage Womb Massage. 

Efter Kejsersnit

Efter et kejsnersnit kan du modtage Womb Massage efter cirka 3mdr. Her inkluderer jeg arvævsmassage, hvilket er ekstremt vigtigt for at optimere den fysiologiske balance i dit underliv fremadrettet

Efter spontan abort

Womb Massage støtter både den fysiske og følelsesmæssige process der følger en mistet graviditet, spontan abort, eller dødsfødsel. Det kan være rigtig rart med konkrete værktøjer til at støtte din krops helings process, samt skabe kontakt til din krop som nemt kan føles fremmed og lukket midt i sorgen.

Efter frivillig abort

Selv en meningsfyldt eller planlagt abort er et indgreb som kan være en intens oplevelse både fysisk og følelsesmæssigt.  Womb Massage kan støtte din krop og cyklus med at finde balance igen. Womb Massage er en mulighed for modtage blid og nærværende støtte efter din abort. 

Perimenopause & Overgangsalder

Det er vigtigt at nære underlivet igennem overgangsalderen og styrke vitaliteten og blodcirkulationen til livmoderen især igennem perimenopause hvor du gennemgår en stor fysisk, følelsesmæssig, og spirituel overgang. Når jeg snakker om en kvindes cyklus er perimenopause og overgangsalderen inkluderet, vi er cykliske kvinder hele livet, og der er meget vi kan gøre for at støtte vitaliteten gennem overgangene. 

Perimenopause som er den overgangsfase hvor du langsom rejser fra din reproduktive alder ind i overgangsalderen efter 12mdr uden en menstruation. 

Womb Massage støtter din livmoder, blære, hormon balance, og hjælper dig med at skabe en stærk kontakt med dit feminine center livet igennem. At have værktøjer og forståelse for hvordan du kan støtte din kvindelige krop i denne sæson af livet kan gøre forskellen for hvordan du oplever denne rejse ind i en ny fase af dit liv. Womb Massage kombineret med Yoni Steams kan være en støtte for vaginal tørhed.