Fertilitetsforståelse & Naturlig Prævention.

Drømmer du om at slippe for hormonel prævention og alle bivirkningerne, men stadig føle dig tryg i at undgå graviditet? Ønsker du at forstå din cyklus og bruge din viden til at skabe hormonbalance og slippe pms og smerter?

Der er en naturlig præventions metode, som er lige så effektiv som P-piller, men helt uden bivirkningerne.

I stedet for en lang liste med bekymrende bivirkninger, vil denne naturlige metode hjælpe dig med at få et tættere forhold til din krop og din cyklus. Er du klar til at sige farvel til bivirkninger og ja til din naturlige cyklus? Lær hvordan du skaber hormonbalance, slipper PMS og smerter, og navigerer din fertilitet på egen hånd. Fertilitetsforståelse (Fertility Awareness Method) med symp-temp metoden, består af at aflæse dit daglige udflåd og basalkropstemperatur med en evidensbaseret metode til at opnå naturlig prævention med 98% sikkerhed.

Hver dag føler jeg at jeg bygger et tættere forhold til min kvindekrop gennem symp-temp metoden og følge min cyklus. Det vigtigste jeg har fået fra kurset er en følelse af at kunne se/forstå/mærke, hvor jeg er i min cyklus. Hvad det betyder for min fertilitet, og hvordan jeg har det i kroppen. Al den viden der var i kurset føles meget værdifuldt. Jeg vidste at hvis jeg skulle bruge fertilitetsforståelse ville jeg have brug for at kende baggrundsviden godt for at føle mig tryg med metoden. Jeg kunne ikke have gjort det med den samme sikkerhed uden den viden jeg har fået i kurset. 

-Anne

Hvorfor alle kvinder bør kende denne metode!

Listen af bivirkningerne fra invasive former for prævention, som P-piller, mini piller, spiral osv. er både lang og skræmmende. Vi får mere og mere viden om, hvordan syntestiske hormoner (selv i små doser) kan påvirke både dit mentale helbred, knogler, og fremtidige hormonbalance. Din fertilitet er vigtig for at kunne blive gravid, men den er også vigtig for din sundhed. Derfor fortjener alle kvinde andre metoder og mulighed, som fertilitetsforståelse, der er lige så sikre og effektive, men uden alle bivirkningerne der skader kvinders cykliske krop. 

Måske har du prøvet at gå til din læge med menstruations smerter eller hormonubalancer, men i stedet for flere svar, blev du anbefalet P-piller. I stedet kan du aflæse din egen cyklus og forstå, hvad der sker, så du ved hvad du skal handle på. Det er tid til at kvinder tager deres cyklus hjem og forstår deres egen krop. 

 I dette online kursus vil du opdage styrken i at forstå din fertilitet, du lærer symp-temp metoden hvor du aflæser dine cyklus og frugtbarhedstegn, så du ved præcist hvornår DIN frugtbare fase åbner og lukker. Det her er noget helt andet (og meget mere effektivt) end at bruge en app eller ”kalendermetoden”, når den er brugt korrekt bliver den 97-99% sikker, som ligger sig op af de typiske præventionsformer. Du lærer præcis hvad du skal gøre for at opnå den sikkerhed og tryghed, som du ønsker. 

Lær ALT du har brug for...

 • Evidensbaseret fertilitetsforståelse, så du kan slippe tvivl og bekymringer om din cyklus og prævention. 
 • Hvorfor jeg IKKE anbefaler du bruger en app, hvis du ikke ønsker at blive gravid.
 • Hvad dit fantastiske udflåd fortæller dig hver eneste dag. 
 • Hvordan du aflæser din basal kropstemperatur korrekt. 
 • De fem regler der gør denne metode mere sikker end en app nogensinde kan blive. 
 • Hvordan du finder dit frugtbare vindue, så du kan vælge at undgå graviditet eller vide hvornår du har de bedste chancer for at blive gravid. 
 • Hvad både dig og din partner skal vide om sæd. 
 • Hvordan du kan aflæse din cyklus, og bruge fertilitetsforståelse til at skabe smertefri og nydelsesfulde cyklusser. 

“Hvis man har den mindste interesse i ens cykliske krop, så er det helt klart et anbefalelsesværdigt kursus! Jeg har fået en masse viden, samt konkrete råd til hvordan jeg kan blive klogere på min cyklus, og værktøjer til at forstå de tegn som den giver. Derudover er det tydeligt at mærke, at Indigomoon har sit hjerte med i undervisningen og virkelig brænder for at formidle sin viden, hvilket er fantastisk.”

Isabel

Med den information du samler fra DIN cyklus kan du...

✓  Bruge som naturlig prævention.

Øge dine chancer for at blive gravid. 

Finde rodårsagen til cyklus symptomer som, PMS, smertefuld menstruation, fertilitets udfordringer m.m.

PLUS Det mest fantastiske ved denne metode er at den ikke kun giver dig adgang til naturlig prævention og viden om din cyklus, den åbner også for et mere kærligt forhold til din kvindekrop.

Natural Contraception example chart

Få adgang til de tre online workshops (90 minutter), hvor vi dykker vi ned i både teori og cyklus visdom. Du vil lærer alt du har brug for til at begynde med  fertilitetsforståelse i dag. 

1. Aflæs dit livmodersekret & temperatur

 • Introduktion til fertilitetsforståelse med  symp-temp (kryds-tjek metoden). 
 • Er det sikkert? Studier og statistik. 
 • De 3 primære fertilitets tegn. 
 • Hvordan du aflæser dit livmodersekret korrekt.
 • Åbningen af det frugtbare vindue. 
 • Introduktion til basal kropstemperatur.

2. Find din frugtbare fase & bekræft din ægløsning.

 • Hvordan du bekræfter din ægløsning og lukker din frugtbare fase. 
 • Aflæs din cyklus igennem specifikke regler. 
 • Hvordan du finder åbningen af din frugtbare fase (det sværeste). 
 • Hvad din luteal fase afslører om din hormonbalance. 

3. Bliv din egen cyklus expert.

 • Hvad er en sund cyklus? Specifikke ting du leder efter i din cyklus log.  
 • Spot rodårsagerne til dine  cyklus ubalancer i din cyklus log. 
 • Vigtig information både du og din partner skal være opmærksom på for at opnå sikker prævention. 
 • Vi gennemgår cyklus eksempler og gentager teori. 

Jeg har nu tillid til at der er andre måder at bruge prævention end medicinsk. Jeg tilmeldte mig fordi jeg ønsker at beskytte mig mod uønsket graviditet på en så naturlig måde som muligt, samtidig så vil jeg også gerne blive klogere på min egen krop. Og kvindekroppen generalt.  Igennem Fertilitetsforståelse lærer jeg min krop bedre at kende. Indigomoon er SÅ fantastisk. Hun er så nærværende omsorgsfuld og kærlig. Selv på afstand kan man mærke hende.

-Christina

Lad os allerede her aflive en myte...

Hvis du sidder og tænker… ”hvad hvis jeg har en uregelmæssig cyklus?”  Eller ”jeg er meget frugtbar så det ville aldrig virke for mig”….så lad os allerede her knække en myte.

Denne metode er lige sikker om du har en uregelmæssig cyklus eller er mega frugtbar! Når du lærer at aflæse hvad din krop fortæller dig korrekt, så kan metoden tilpasses til ALLE der har lyst til at bruge naturlig prævention med 97-99% sikkerhed, eller blot forstå deres cyklus ned til mindste detalje.

Du kan ikke stole på en cyklus app

Sikkerheden er i detaljerne.

Der er mange apps at vælge imellem både til Cyklus tracking, eller som en form for præventions metode. Men en app kan ikke sammenlignes med at lære Fertilitetsforståelses metoden på egen krop, hvor du aflæser dine egne frugtbarhedstegn.

Selvom de har en høj succesrate er de mere risikable!

Fordi…en app…

👉🏼 Spejler dine cyklus tegn mod en algoritme for at forudse hvornår du er frugtbar. Ofte bruger de kun temperatur, som kan være risikabelt at bruge alene.

Evidensbaseret fertilitetsforståelse handler om at aflæse dine cyklus tegn i NUET og ikke gætte baseret på gammel data. Derfor vil en app aldrig kunne blive lige så sikker som prævention, som at kunne aflæse og tolke din cyklus selv.

👉🏼 En app kan heller ikke erstatte den cyklus forståelse, som fertilitetsforståelse skaber.

Jeg har arbejdet med mange kvinder, som har brugt en app til at aflæse deres temperaturer, som bliver overrasket over at de har misset vigtig information om en cyklus ubalance, enten fordi appen har rettet deres information til at matche algoritmen, eller fordi de ikke kender fortolkningsregler som er nøglen til at tolke og “diagnosticere” eventuelle ubalancer.

I dette kursus lærer du ikke kun hvordan du aflæser dine fertilitetstegn korrekt, men også hvordan du fortolker dem rigtig. Fortolkningen er der hvor de fleste laver fejl. Men med evidensbaseret fertilitetsforståelse følger du en særlig metode og regler der gør du kan opnå en præcis og sikker fortolkning af din cyklus.  

Efter dette kursus vil du have en følelse af at have fået manualen til din cyklus, for sandheden er at din cyklus hele tiden taler til dig – du skal bare lærer sproget!

Få adgang i dag for kun 199kr

Få adgang til de tre online workshops (90 minutter hver), hvor vi dykker vi ned i både teori og cyklus visdom. Du vil lærer alt du har brug for til at begynde med  fertilitetsforståelse i dag. 

1. Aflæs dit livmodersekret & temperatur

 • Introduktion til fertilitetsforståelse med  symp-temp (kryds-tjek metoden). 
 • Er det sikkert? Studier og statistik. 
 • De 3 primære fertilitets tegn. 
 • Hvordan du aflæser dit livmodersekret korrekt.
 • Åbningen af det frugtbare vindue. 
 • Introduktion til basal kropstemperatur.

2. Find din frugtbare fase & bekræft din ægløsning.

 • Hvordan du bekræfter din ægløsning og lukker din frugtbare fase. 
 • Aflæs din cyklus igennem specifikke regler. 
 • Hvordan du finder åbningen af din frugtbare fase (det sværeste). 
 • Hvad din luteal fase afslører om din hormonbalance. 

3. Bliv din egen cyklus expert.

 • Hvad er en sund cyklus? Specifikke ting du leder efter i din cyklus log.  
 • Spot rodårsagerne til dine  cyklus ubalancer i din cyklus log. 
 • Vigtig information både du og din partner skal være opmærksom på for at opnå sikker prævention. 
 • Vi gennemgår cyklus eksempler og gentager teori. 

Lær at afkode din cyklus, føl dig sikker med naturlig prævention, og kom i dybere kontakt med din kvindekrop.

Få adgang i dag for kun 199kr

Om Indigomoon Enemark

I over 13 år har jeg brugt fertilitetsforståelse til at arbejde med min cyklus, som en adgang til min egen kvindekraft. Plus til naturlig prævention (uden nogle problemer!), og som en kæmpe hjælp da jeg var klar til at blive gravid. Jeg bruger også fertilitetsforståelse i min Womb Massage praksis, hvor vi bruger metoden til at zoome ind på cyklus ubalancer og tilpasse behandlingen. Min erfaring har gjort mig passioneret fortaler for den viden og kraft der ligger i at kende denne metode på egen krop. Det er i sandhed, som at få manualen til din cykliske og fantastiske kvindekrop.

Jeg glæder mig til at dele denne metode og cyklus visdom med dig, som jeg ved vil transformerer dit forhold til din kvindekrop, som den har gjort for mig og mine klienter. Kh Indigomoon

FAQS

Ja vi holder en frokost pause på cirka 45min halvvejs igennem workshoppen. Der vil være nogle økologiske snacks og te, men derudover skal du have din egen frokost med. 

Ja, jeg underviser i Sensiplan, som er en evidensbaseret symp-temp metode med høj sikkerhed. 

Sensiplan har et løbende studie med kvinder der bruger denne metode, i den første lektion går jeg igennem statistik og sikkerheden bag denne metode. Deres undersøgelser har vist en succes rate på 99% ved korrekt brug, og 97-98% ved typisk brug. Du kommer til at lære helt præcist hvad du skal gøre for at opnå den sikkerhed og frihed du ønsker. 

Nej det er ikke det samme, det er meget bedre! Jeg anbefaler ikke at du bruger Natural Cycles, hvis du ønsker den sikreste prævention, samt at forstå din cyklus. Du kan godt fortsætte med at bruge det termometer du har, men i stedet for at bruge appen til at “gætte” din cyklus ud fra en algoritme, lærer jeg dig at aflæse din cyklus med langt større præcision. 

Denne metode er lige sikker om du har en uregelmæssig cyklus eller er mega frugtbar! Når du lærer at aflæse hvad din krop fortæller dig korrekt, så kan metoden tilpasses til ALLE der har lyst til at bruge naturlig prævention med 97-99% sikkerhed, eller blot forstå deres cyklus ned til mindste detalje.

Jeg bruger fertilitetsforståelse med de fleste af mine fertilitetsklienter, så vi kan zoome ind på hvad der præcis sker i DIN cyklus og eventuelle ubalancer der kalder på støtte. Med fertilitetsforståelse kan du optimerer dine chancer for at blive gravid ved at kende dit frugtbare vindue meget præcist, samt have et værktøj til at afkode hvad din fertilitet fortæller dig. Nøglen ligger tit i detaljerne, så selv hvis du umiddelbart har en regelmæssig cyklus er der meget at afsløre i detaljerne. Du lærer hvordan du bliver din egen cyklus ekspert i dette kursus. 

Ja det kan du sagtens, men jeg anbefaler at du bruger et kropsbåret basalkropstermometer, hvis du ammer med hyppige opvågninger. Du får specifikke anbefalinger til termometre når du køber adgang til kurset. 

Ja du skal bruge et basalkropstermometer IKKE et febertermometer. Du behøves ikke at købe det før du køber adgang, da jeg giver dig en liste med anbefalinger til både orale termometre og kropsbærende termometre. 

Da dette er et digitalt produkt, hvor du straks får adgang er der ingen refundering.