Womb Selvmassage

En workshop for dig der ønsker en smertefri cyklus, fertilitets støtte, og en større forbindelse dit underliv.

Er du træt af menstruations smerter
og et underliv der driller?

Siden 2011 har jeg hjulpet kvinder med menstruations smerter, fertilitets udfordringer, kejsersnit ar, efterfødsels gener, muskelknuder, endometriose, og smerter i underlivet. Womb Selvmassage workshoppen er en særlig fordybelsesdag, som giver dig nøglen til at forstå hvorfor dine symptomer opstår og selvfølgelig løsningen, som alle kvinder burde blive givet deres første menstruation! Du bliver personligt vejledt i  specialiserede  selvmassage teknikker der giver dig et værktøj til at slippe smerter og gener, mens du åbner for en bedre kontakt til dit underliv. Kalder din krop på selvomsorg der virkelig virker + åbner for din nydelsesfulde  kvindekraft?

Hvad er womb selvmassage?

Womb Selvmassage består af særlige mave massageteknikker der optimerer flow og cirkulation igennem maveorganerne, lymfesystemet, og nervebaner, med særlig fokus på din livmoder. Livmoderen støttes ind i en optimal position, og over tid gror en kraftfuld kontakt til dit underliv. Disse transformerende selvmassage teknikker tilbyder den dybeste selvomsorg der åbner døren til mere ro og nydelse i din kvindekrop. PLUS en smertefri cyklus! 

I denne workshop lærer du om de allervigtigste ingredienser for et underliv i balance og får en helt konkret praksis der hjælper din cyklus, efterfødselskrop, samt igennem overgangsalderen.   

Jeg føler virkelig jeg har lært en hemmelig opskrift som kun få har adgang til. Indigomoon er den kærligste formidler. Så vis, rolig, og konkret. Jeg lyttede virkelig med nærvær fordi det er så spændende den visdom om kvinders underliv. dette er noget alle kvinder burde vide og lærer,
og en så selvkærlig og nærende praksis. Rummet, energien, visdommen og det kvindelige fællesskab var så dejligt for mig at møde.
Jeg følte at jeg kunne være fuldstændig mig selv, med mine fortællinger og mit væsen. Magisk. Tak!

-Stine

Denne workshop er for dig der drømmer om..

  • Smertefri menstruation og hjælp til cyklus ubalancer. 
  • En dybere forbindelse til din kvindekrop og underliv
  • Holistisk fertilitets støtte og den bedste graviditets forberedelse
  • Bedre fordøjelse – sig farvel til oppustet mave.
  • RO i dit nervesystem (lær den særlige grund til at netop disse teknikker hjælper nervesystemet så effektivt). 
  • At få det bedre efter fødsel eller kejsersnit – det her er essentiel postpartum selvomsorg for alle mødre.
  • Slippe underlivsgener, gentagne infektioner eller hjælp til nedsynkning. 
  • Hjælp til gener fra muskelknuder eller arvæv i underlivet. 
  • En overgangsalder fuld af vitalitet.

“Jeg ønskede en dybere forbindelse til min womb. Jeg mærker en power i at jeg har taget en feminin praksis hjem til mig selv, men også en anden form for ro i min krop og nervesystem. Erkendelsen af at jeg kan sætte mine hænder på min egen krop, at jeg kan tage min healing hjem på et meget fysisk plan, og at jeg kan holde mig selv på den måde gjorde den største forskel for mig. Jeg kan godt lide Indigomoons meget blide, men kraftfulde (pga hendes store visdom) tilstedeværelse. Alle kvinder som har lyst til at mærke sig selv og tage et skridt dybere ind i sin krops mange smukke mysterier, skal give sig selv denne gave”

-Rikke

Den her viden og kvindevisdom vil revolutionerer dit forhold til krop.

☯︎ Få en helt ny forståelse for dit kvindelandskab med holistisk anatomi med underlivet i fokus. 

☯︎ Lær hvordan du kan åndedrættet påvirker dit bækken og hvordan du kan bruge det til en fleksibel og juicy bækkenmuskulatur.

☯︎ Opdag de Fem Kanaler For Vitalt Flow, som er fundamentet for din cykliske sundhed.

☯︎ Forstå din menstruations cyklus og dens faser og hvordan selvmassagen kan transformerer din cyklus. 

☯︎ Livmoder position og hvordan den kan skabe både PMS, menstruationssmerter, og underlivsgener. PLUS hvad du kan gøre.

☯︎ Selvmassage teknikker gennem både cyklus, postpartum, og overgangsalder.

Du vil gå hjem med en følelse af at have fået manualen til at støtte din cykliske krop ind i mere frihed, og over tid slippe symptomer du har døjet med i årevis!

Jeg vil bare takke dig endnu en gang. TAK! Jeg føler mig meget i kontakt med min krop og mine egne behov. Det var et virkelig trygt og kærligt rum. Jeg har allerede anbefalet det til alle de kvinder jeg kender. Jeg synes virkelig at enhver kvinde bør lære meget mere om sin egen krop.

-Snefrid

Womb selvmassage giver dig transformerende næring til din cykliske kvindekrop.​

Der sker noget særligt når du med dine egne hænder på din mave, møder dit åndedræt og begynder at gå dig selv i møde med nærvær og omsorg. Når du for første gang får ord og forståelse for hvad der sker i dit cykliske kvindelandskab – både helt fysisk, men også emotionelt og spirituelt. Når du mærker hvordan du med simple selvmassage teknikker kan skabe vitalitet og slippe symptomer, som er blevet normaliseret i en verden, som har glemt praksisser som denne selvmassage. Mød dig selv og din kvindekraft med dine hænder på din krop, sig ja til din egen næring og den viden og visdom vi sammen planter påny. 

Fra ekstreme menstruations smerter til 100% smertefri med womb selvmassage.

I over 13 år har jeg samlet viden,  kvindevisdom, og kropsterapi med underlivet i fokus. På den rejse blev jeg også uddannet Arvigo Terapeut (den første i Danmark), som er en del af det jeg bruger i mine Womb Massage behandlinger. En af de bedste ting jeg har lært fra Arvigo Terapi er fokus på selvmassage af egen mave. Det var mine menstruations smerter der gjorde mig særligt interesseret i selvmassage teknikkerne, men selv efter de gik væk blev jeg ved. Jeg har brugt womb selvmassagen i 10 år nu og jeg stopper aldrig igen fordi jeg kan mærke dens transformerende effekt hver eneste gang jeg ligger mig ned i 10-30 minutter og laver den. Den her selvmassage praksis har givet mig en nydelsesfuld cyklus, en dybere kontakt til min krop, og meget mere ro i mit nervesystem. Og så har den været en uvurderlig støtte efter både graviditetstab og min søns fødsel. 

Jeg har en dyb passion for at støtte kvinder til at få hænderne på deres egen kvindelandskab og lærer hvordan du med dine egne hænder kan skabe mere frihed og nydelses i alle faser af kvindelivet. 

Selvmassage Workshop Århus
Århus
Søndag d. 16 Okt, 2022
Kl 11-17
(begrænset til 10 personer)

Kommende Datoer

Womb Selvmassage workshop
København
Søndag d. 19 maj, 2024
Kl 10:30-17
Kommer Snart
(begrænset til 6 personer)

Tilmelding

Pris: 1495kr inkl. moms og manual

Tilmeld dig ved at sende din betaling til MobilePay 61653914 + skriv din email i kommentarfeltet, så jeg kan sende dig info email.

Vil du have besked når jeg har en ny dato?

Indtast dine oplysninger for at registrere din interesse for en kommende workshop.

 Jeg føler mig meget bedre tilpas i min krop, og så har det sat gang i min fordøjelse. Jeg er mere fri i området, det føles dejligt at kunne gøre en forskel for mig selv. Indigomoon er et virkelig dejligt, nærværende, roligt og omsorgsfuldt menneske. Og rummet der blev skabt for massagen bar præg af dette så det blev trygt. Rummet var kærligt og der var plads til alle spørgsmål, og teknikkerne blev forklaret langsomt og udførligt. Alt var lækkert den dag, lige fra de skønne snacks til lokalet og nærværet

-Sofie

FAQS

Ja vi holder en frokost pause på cirka 45min halvvejs igennem workshoppen. Der vil være nogle økologiske snacks og te, men derudover skal du have din egen frokost med. 

Ja Womb Selvmassage kan bruges i alle faser af menstruations cyklussen. Jeg hjælper dig med at tilpasse selvmassagen undervejs til eventuelle symptomer og individuelle behov. Workshoppen er en kombination af undervisning og guidet selvmassage hvor du ligger ned, så på mange måder er det en ideel måde at nyde din blødningsfase. 

Ja! Womb Selvmassage er en dybt nærende selvomsorgs praksis igennem hele din graviditet og efterfødselsfase. Den giver dig et konkret værktøj til at nære din fordøjelse, skabe mere plads til dit åndedræt, og nære forbindelse til dig selv og din baby. Jeg brugte min Womb Selvmassage under min søns graviditet, som en slag “jordemoder” konsultation med mig selv. En massage til både mig og baby, som støttede mig både fysisk og psykisk.

Jeg hjælper dig med at tilpasse selvmassagen til der hvor du er i graviditeten, samt eventuelle symptomer. Der er dele du ikke laver under graviditeten,  men som er vigtige at bruge efter din fødsel.

Nej desværre, denne workshop egner sig ikke til at tage en baby med. Men der er frokostpause halvvejs igennem, hvor det er muligt at din baby kommer og ammer. Det er dog muligt at tage din baby med til en Womb Massage behandling, hvis du ikke har mulighed for at efterlade dit barn endnu. Nogle vælger at have en hjælper med der sidder med baby igennem behandlingen. Andre gange ligger baby i en babynest jeg har, eller på briksen, og vi holder selvfølgelig amme eller trøste pauser. Du kan booke en behandling her

Din billet kan ikke refunderes, men du er velkommen til at sælge eller give din billet til en anden kvinde. I tilfælde af aflysning af workshoppen vil du selvfølgelig blive fuldt refunderet. 

Ja med grundig vejledning vil det kunne hjælpe meget. Under workshoppen vil du også lære hvorfor og hvordan. Du vil modtage individuel vejledning undervejs til at tilpasse din selvmassage til dine symptomer, så du får mest ud af din selvmassage. Jeg vil anbefale at du også kommer til en Womb Massage behandling efterfølgende. 

Du kan deltage når dit ar er helet i dybden, cirka efter 6-8 uger. Womb Selvmassage er rigtig vigtig til at mobilisere arvævet og mindske symptomer derfra. Jeg vil anbefale dig at komme til en Womb Massage behandling også til at samle din efterfødselskrop og modtage dybdegående arvævsmassage. 

Ja det er det, jeg vil vejlede dig hvad du skal tage hensyn til hvis den er enten er meget stor eller du har meget kraftige blødninger. Womb Selvmassagen er en fantastisk støtte til at arbejde holistisk med muskelknuder, cyster m.m. 

Ja! Uden tvivl. Jeg underviser ofte doulaer, cyklus vejledere, jordemødre, eller dem som har allerede arbejder med deres cyklus eller underliv. Fælles for dem alle er at de altid fortæller bagefter at de har lært ny viden og perspektiver, som de aldrig har kædet sammen før. Jeg har en unik baggrund og tilgang, som bidrager med særlige perspektiver og en dybdegående tilgang til kvindevisdommen. Womb Selvmassage workshoppen er for alle kvinder med alle typer baggrunde.

KØBENHAVN Lokale:
Womb Massage Klinik