YONI STEAM KEEPER

Til dig der gerne vil bruge Yoni Damp professionelt i behandlinger, workshops, eller kvindecirkler.
4 weekend moduler, start maj 2024

BLIV YONI DAMP VEJLEDER

Tag på en transformerende rejse ind i kvindevisdommen og fordyb dig i både viden og praksis der vil uddanne dig til at kunne arbejde med yoni dampen i alle faser af kvindelivet.

Er du yogalærer, doula, cyklus vejleder, behandler, akupunktør, kropsterapeut, eller bare passioneret for kvindevisdom?

Bliv yoni damp vejleder og lær hvordan du bruger dampen professionelt i behandlinger, workshops, eller kvindecirkler, mens du fordyber dig i din iboende kvindevisdom.

Kvindevisdommens rødder

Verden over har der altid været kvinder der hjælper andre kvinder. De har delt viden og kvindevisdom om, hvordan vi støtter vores underliv og vækker vores feminine center igennem alle faser af livet. 

I dag, mere end nogensinde, er der brug for at viden om prakssiser som Yoni Damp Terapi, bliver kultiveret og og delt uden at fortynde den viden der lever omkring denne praksis. Yoni Damp er en simpel praksis, men det er kvinder ikke. Vi har brug for både viden og visdom for at vide hvordan vi bruger Yoni Damp når svære symptomer opstår, kroniske ubalancer, og traumatiske oplevelser. Som Yoni Steam Keeper kan du være den guide. 

Lad os sammen skabe en ny historie

 Som kvinde er din krop en portal til en særlig visdom. En visdom der bevæger sig igennem signalerne i dit kvindelandskab. Cyklus, graviditet, fødsel, efterfødsels overgangen, overgangsalder, din seksuelle energi, intuition, og dine følelsers potentiale er en del af den kvindevisdom der kan modne og guide dig. Hvis du ved hvordan du arbejder med potentialet.

 

 

Din vise, cykliske kvindekrop er en af de mest oversete ressourcer vi har. For dig selv OG den verden vi kan skabe sammen. 

 

Måske ved du ikke hvad der er tilgængeligt i dig. Eller måske mærker du det intuitivt, men ved ikke hvordan du arbejder med det i dets fulde potentiale. Eller måske har du kæmpet med ikke at kunne mærke din krop, eller  symptomer du har fået fortalt er normale eller bare en del af at være kvinde. 

 

Nu kan du forbinde dig med din krops visdom og skabe nydelse, flow, og vitalitet + hjælpe andre med at gøre det samme.  

Kom hjem til dit feminine center

Udover at arbejde med cyklus og underlivs ubalancer, er Yoni Damp Terapi en kropsterapi der hjælper dig med at forankre dig i din kvindekrop. Hvis du nogle gange føler dig fremmed for din egen krop eller seksualitet, kan en selvomsorgs praksis som yoni damp støtte dig til at udvikle en stærk og sanselig relation med dit feminine center. 

Et kernetema i dette kursus er at du vil blive guidet dybere ind i din egen personlige cykliske visdom og feminine center. Kvindevisdommen kræver at vi ikke kun har viden om en praksis, som yoni damp, og alle de ubalancer der kan opstå i underlivet. Men også er kropsligt forankret i visdommen af denne praksis. Den skal have rødder i vores krop og nervesystem.

When we as women reclaim our feminine center, and remember the power we contain that is when the whispers of our soul becomes a roar. We remember. 

YONI DAMPENS MAGI

Efter at have arbejdet med yoni damp terapi i over 10 år, og delt den med hundrevis af kvinder, har jeg en kæmpe respekt for hvad denne praksis kan. MEN Yoni damp er IKKE en magisk løsning for alle kvinders ubalancer. Jeg tror på at vi kan bruge dampen meget mest effektivt og skabe større resultater, når vi forstår både hvordan den virker, dens begrænsninger, og hvad den kan kombineres bedst med. 

Dette kursus er en omfattende rejse, hvor vi dykker ned i et bredt spektrum af kvinders behov og ubalancer i underlivet. Du kommer ud på den anden side med en viden om hvorfor yoni damp terapi skaber resultater, samt præcis hvordan du bruger den i specifikke cykliske faser og symptomer.

Igennem 4 weekend moduler vil du blandt andet blive undervist i...

Weekend Modul 1.

 • Herstory & Her power: En rejse igennem yoni dampens historie verden over. 
 • Et sanseligt møde med Yoni Dampens kraft
 • Yoni Damp Teori
 • Holistisk anatomi af dit feminine center.  
 • Yoni Damp Terapi for cyklus sundhed. 
11 + 12 Maj, 2024

Weekend Modul 2.

 • Yoni Damp som urtemedicin. 
 • Opbygningen af Yoni Damp Urteblandinger.
 • Symptom vejledning og personlige damp planer.
 • Typiske symptomer og ubalancer. 
 • De vigtigste spørgsmål til din klient.
 • Plante sjæle, bøn, og kraften i din intention.
8+9 Juni, 2024

Weekend Modul 3.

 • Yoni damp Terapi til graviditetsforberedelse.
 •  Fertilitet (inkl. Fertilitetsbehandling. 
 • Damp før, under, og efter aborter. 
 • Dampen som fødselsforberedende praksis. 
 • Efterfødselsnæring med Yoni Damp og dampens rolle i efterfødselsvisdommen verden over. 
31 Aug + 1 Sept, 2024

Weekend Modul 4.

 • Holistisk gynækologi med yoni damp som støtte til bækkenbunds smerter, vaginale ubalancer m.m.
 •  Yoni damp og dit nervesystem. 
 • Yoni damp som ritual for “embodied leadership”
 • At træde ud som Yoni Steam Keeper
5 + 6 Okt, 2024

Hvad hvis vi fortalte kvinder
sandheden om...

Visdommen i en menstruation cyklus 
Løgnene om hormonel prævention
Potentialet i den kvindelige nydelse
Sandheden om fertilitet 
Fødselskraften
Transformationen i efterfødsels overgangen
Den vilde kvindekraft
Potentialet i overgangsalderen

Verden ville forandres for altid.

Du kan hjælpe kvinder med at bruge Yoni Damp Terapi til...

✓  At skabe en nydelsesfuld cyklus

✓ Støtte cyklus symptomer som, PMS, smertefuld menstruation,  fertilitets udfordringer, eller tørre slimhinder.

✓ Holistisk støtte til infektioner og gynækoliske ubalancer. 

✓ Hele efter en fødsel og lande i moderskabet

✓ Støtte graviditetstab og sorg efter aborter

✓ At komme blidere igennem overgangsalderens transformation. 

✓ Forbinde sig dybt med kraften i det feminine center. 

PLUS Det mest fantastiske ved denne metode er at den både understøtter underlivet fysiologisk, men også arbejder som en somatisk praksis der kan understøtte dit nervesystem igennem en sanselig og tryg forbindelse til din krop. 

Er du den næste Yoni Steam Keeper?

Et kald til de vise kvinder

Igennem alle generationer er der altid en gruppe af kvinder der holder visdommen i live for det bredere fælleskab.  De er “The Keepers” – dem der holder den kvindevisdom der kan hjælpe os igennem livet.

Yoni Dampen er en ældgammel praksis, som kvinder fortsat bruger til at hele og transformerer dem selv. Det er tid til at holde både visdommen og den nye viden vi har i sin helhed for både dig selv og kvinderne omkring dig. Til at træde ud som Yoni Steam Keeper – en der holder, værner, og deler denne viden og visdom med integritet og dybde. 

Hvorfor blive Yoni Steam Keeper?

I takt med at yoni damp terapi bliver mere kendt igen, er det vigtigt at have, hvad jeg kalder Yoni Steam Keepers – kvinder der kender til dybden af denne praksis, med både viden og visdom til at vejlede kvinder i alle sæsoner af livet. Samt holde denne praksis i live i sin dybde og helhed. 

Uden Yoni Steam Keepers løber vi risikoen for at miste den kvindevisdom der bor i denne praksis. Typisk bliver det fortyndet til at damp er godt for alle kvinder på alle tidspunkter, eller myten om at det er farligt. Vi mister nuancerne, visdommen, og deltajerne. Vi mister evnen til at vide præcis, hvordan vi bruger dampen til at afhjælpe symptomer og ubalancer. 

Som Yoni Steam Keeper er du forankret i dit eget feminine center og har en viden der kan vejlede kvinder til at bruge dampen i alle cykliske faser af livet.

Er du den næste Yoni Steam Keeper?

Om Indigomoon Enemark

For ovcr 11 år siden lavede jeg min første yoni damp. Jeg husker stadig følelsen af at dampe – en helt ny sanselig oplevelse og især følelsen bagefter i mit underliv, der føltes varmt, spirende, og afspændt bagefter. Fra den dag af har jeg dampet regelmæssigt. Jeg mærkede i månederne efter, hvordan dampen støttede min cyklus og mit underliv. Herfra begyndte en dyb rejse ned i dampen historie, hvordan forskellige urter kan bruges, og hvordan dampen kan bruges til mange forskellige behov. Jeg har selv brugt dampen til at støtte min cyklus, hele efter graviditetstab, samt efter min søns frifødsel. Jeg har nu introduceret hundredevis af kvinder til yoni dampen, og undervist adskillige workshops. Jeg elsker at se hvordan dampens blide næring hjælper kvinder med symptomer og ubalancer, hen i mere ro og nydelse. Og samtidig oplever jeg at viden om Yoni Damp Terapi bliver fortyndet i takt med at dampen bredes ud. Yoni Steam Keeper er dedikeret til den dybe kvindevisdom, som jeg ser som livsnæring til alle mennesker. 

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen på rejse som Yoni Steam Keeper, en rejse som vil transformerer dit forhold til din kvindekrop, og give dig viden og visdom til at støtte andre kvinder i dit virke. Kh Indigomoon

Din investering

14.995 inkl. moms

KUN 13.995 kr ved tilmelding før 15 april, 2024. 

Kan betales i op til 5 rater 

(der vil være et lille betalingsgebyr ved ratebetaling.). 

FAQS

Alle moduler vil blive afholdt i min hyggelige Womb Massage klinik på Østerbro. Adressen er Willemoesgade 87, kld. 

Ja, igennem Yoni Steam Keeper rejsen vil du blive introduceret til at arbejde med dampen der hvor du er. Samtidig med at du møder dampen i egen krop vil du fordybe dig i både teori og kvindevisdom til alle cykliske faser. 

Ja! Yoni dampen er en unik støtte til både underliv og nervesystem og er en ideel kropsterapeutisk praksis at flette ind med det du allerede arbejder med. Igennem Yoni Steam Keeper vil du lærer hvordan du tilpasser dampen til forskellige behov og symptomer du vil møde i mødet med klienter. 

Fantastisk! Yoni Steam Keeper vil tage dig dybere end du har været før ind i både dit underliv, samt den viden der gør at du kan hjælpe andre kvinder med yoni damp terapi. 

Der vil blive serveret økologiske snacks på undervisningsdagene, men det er en god ide at tage en madpakke med til frokost også. 

Vi mødes kl 10-17 på alle undervisnings dagene. 

Ja, send din ansøgning afsted så kontakter jeg dig. Det er altid muligt at blive ringet op, hvis du sidder med flere spørgsmål. 

Er du den næste Yoni Steam Keeper?