abdominal-womb-massage-kobenhavn

Velkommen hos Womb Massage på Østerbro

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen og invitere dig ind i den revitaliserende kvinde visdom som Womb Massage er baseret på. Det unikke ved Womb Massage & Konsultations er at du ikke kun får en helt igennem nærende kropsbehandling, du får også viden og konkrete værktøjer til at skabe holdbare resultater og indre støtte med dine egne healende hænder. Kernen i mine behandlinger er at give kvinder kraften tilbage til at passe på dem selv, så du lærer at forstå din cyklus, og aflæse din krops signaler så du igennem aller faser af dit kvindeliv kan støtte dig selv mere. Derfor er behandlingerne længere og inkluderer både Womb Massage & Konsultation, så du er bedre rustet til at skabe de resultater du ønsker. 

Første Womb Massage & Konsultation

Efterfølgende Womb Massage & Konsulation

Din første Womb Massage & Konsultation bliver en kombination af en dybdegående snak og Womb massage, hvor du afsluttende også lærer en nem selv-massage. Fokus vil være på mave massagen, hvor jeg arbejder på hele dit mave landskab. Det er også muligt at nyde en Yoni Steam privat, som en del af din Womb Massage.

2 timer | 1250 kr

Efterfølgende Womb Massage & Konsultationer ligner din først behandling, men inkluderer udover mave massagen også fokus på den nederste del af ryggen, korsbenet og halebenet, samt tjekker positionen på dit bækken. Det er altsammen punkter der direkte påvirker din livmoder og hele dit underliv.

2 timer | 1200kr

Hvor mange behandlinger?

Selvom de fleste oplever en positiv forskel efter kun en behandling, skal du regne med minimum 3 x Womb Massage behandlinger, hvis du ønsker at skabe et fundament for holdbare resultater i din cyklus og underliv. Hvis du har døjet med ubalancer i mange år skal du regne med flere behandlinger til at arbejde i dybden, samt lære at støtte dig selv imellem behandlingerne. For nogle vil det være optimalt at kombinerer behandlingerne med en Cyklus Konsultation, hvor der er endnu mere tid til at uddybe den viden der kan være afgørende for at du skaber de bæredygtige resultater du ønsker. 

round profile pic

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til din Womb Massage behandling og støtte dig ind i mere vitalitet, fertilitet, og balance i din fantastiske kvindekrop. Jeg brænder for at alle kvinder lærer at arbejde med og støtte deres krop i den fase af kvindelivet de står i.  

Kh  Indigomoon